Sport

Vildoza: Znamo kakav je ulog protiv Partizana

Košarkaš Crvene zvezde Luka Vildoza rekao je da zna koliko je bitna sutrašnja utakmica sa Partizanom u Evroligi
Vildoza: Znamo kakav je ulog protiv Partizana© RT Balkan

"Velika utakmica je pred nama, znamo kakav je ulog. Za nas, pristup je isti, znamo šta moramo da uradimo i kako da se pripremimo. Što se njih tiče, oni će izaći sa drugačijim mentalitetom, drugačijim izgledom. Mi moramo biti spremni, moramo da odradimo posao na isti način, ukoliko želimo isti ishod", rekao je Vildoza novinarima, pa potom nastavio:

"Navijači će ludovati svaki derbi. To je sigurno, tako da znamo šta da očekujemo. Biće sjajno, volim takve atmosfere, igrao sam razne derbije tokom karijere, još od mlađih dana, tako da nemam problem sa tim situacijama ".

Vildoza je za RT Balkan na kraju otkrio njegove predickije za četvrtfinalni duel Svetskog prvenstva u fudbalu, u kojem se njegova Argentina sastaje sa Holandijom.

"Pobeđujemo, siguran sam. Biće 2:0 za nas. Potom, sledi utakmica sa Brazilom ili Hrvatskom, ali o tome kad bude vreme za to", rekao je Vildoza.

Plejmejker Crvene zvezde odgovorio je i na pitanje o glasinama o dolasku njegovog sunarodnika Fakunda Kampaca u srpski klub.

"Iskreno, čitao sam o tome, ali nemam predstavu šta se dešava. Biću srećan ukoliko dođe, dobar mi je prijatelj, ali nisam pričao o tome sa njim, niti imam neku informaciju ", zaključio je Vildoza.

image