Sport

Ivanović: Očekujem drugačiji Partizan

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je da će derbi protiv Partizana u Evroligi biti potpuno drugačiji u odnosu na sve prethodne
Ivanović: Očekujem drugačiji Partizan© RT Balkan

"Biće ovo potpuno drugačiji derbi od prethodnog. Sve će se promeniti, mi ćemo biti potpuno drugačiji, Partizan će biti potpuno drugačiji. Svaka utakmica je drugačija na svoj način", rekao je Ivanović, pa potom nastavio:

"Nadam se da će atmosfera pozitivno uticati na moje igrače. Mislim da treba da bude zadovoljstvo svakom igraču da može da igra pred 20 hiljada ljudi“.

Partizan i Crvena zvezda odigraće istorijski, prvi „večiti“ derbi u sklopu Evrolige.

"To što se radi o istorijskom, prvom „večitom“ derbiju, to je interesantno navijačima i medijima. Nama je to derbi kao derbi, utakmica više protiv Partizana i spremamo je kao i svaku drugu utakmicu. Izvukli su i jedni i drugi pouke iz prethodnogh meča, samo ostaje da se vidi ko je izvukao više pouka".

Trener crveno-belih je pohvalio svog narednog protivnika.

"Oni imaju jedan od najboljih napada, pokazali su to u prethodnim mečevima, pogotovo protiv Budućnosti i Valensije. Ako ne igraš dobru odbranu protiv njih, biće ti veoma teško, imaju igrače koji su odlični u igri jedan na jedan, odlično pronalaze rešenja, dobro šutiraju, tako da bez odbrane, nema pobede".

Ivanović je upitan o potencijalnom dolasku Fakunda Kampaca u crveno-bele.

"Fakundo Kampaco je sjajan igrač, ja obožavam takve igrače, a što me uopšte pitate o njemu", kroz smeh je novinare upitao Duško Ivanović.

Kada su mu odgovorili da se Argentinac povezuje sa Crvenom zvezdom, imao je zanimljiv odgovor.

"Stvarno, pa to bi bilo sjajno, ali ja ništa o tome ne znam. Nisam ništa čuo o tome", zaključio je Ivanović.

image