Sport

FK Partizan predstavio nove članove Upravnog odbora: Hoćemo da pomognemo

Fudbalski klub Partizan predstavio je nove članove Upravnog odbora Stevicu Kujundžića i Uroša Momirovića
FK Partizan predstavio nove članove Upravnog odbora: Hoćemo da pomognemoGetty © Ash Donelon / Contributor

Njih dvojica veruju da je Aleksandar Stanojević dobar izbor za novog trenera crno-belih i istakli su želju da pomognu klubu iz Humske dolaskom na novu funkciju.

Stevica Kujundžić u klubu je od 2008. godine, a i ranije je bio na ovoj funkciji, kad su se osvajali trofeji.

"Ideja je da malo više animiramo ljude iz privrede i da ih dovedemo u klub, da pojačamo dodatno i finansijski kompletnu priču kluba, da ne zavisimo od nekih određenih stvari, pa i od pomoći države, koja i bez obzira na sve sad nama pomaže. Ciljevi su dovođenje dobrih igrača, da u Evropi pokažemo svoje pravo lice i da ostvarimo bolju i kvalitetniju poziciju", istakao je Kujundžić i dodao da će se rezultati videti makar kroz godinu ili dve.

Momirović, vlasnik modne kuće Mona, svestan je situacije u kojoj je klub iz Humske.

"Iskreno, malo je težak momenat, niz je godina u kojim smo izuzetno neuspešni. Osetio sam potrebu da probam da pomognem. Upravni odbor ne vodi operativno rukovođenje kluba, već služi kao neki dodatni nadzor u vođenju kluba. Verujem da ćemo pomoći. S druge strane, verujem da ćemo kontaktima omogućiti dodatno da se ljudi integrišu, da se uključe u klub i da se još Partizanovaca uključi. Teške su godine, sedam godina bez titule. Sigurno od raspada Jugoslavije najduži period suše", ocenio je Momirović.

image