Sport

Mesi rasplakao kuma Aguera pred celim svetom - uključili se uživo da mu pošalju poruku

Dirljiv momenat zabeležen je putem interneta, kada se čitava reprezentacija Argentine obratila njihovom donedavnom članu, Serhiju Agueru
Mesi rasplakao kuma Aguera pred celim svetom - uključili se uživo da mu pošalju porukuGetty © Rogerio Florentino / Stringer

Argentina se sprema za veliki ispit u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru, pošto će u petak od 16.00 časova igrati protiv Holandije.

Biće to repriza finala Mundijala iz 1978. godine, a Argentinci na čelu sa Lionelom Mesijem očigledno su rešili da dodatnu motivaciju pronađu putem interneta - iznenadili su Serhija Aguero.

Nekadašnji napadač Mančester sitija, Barselone i selekcije Argentine morao je da završi karijeru prošle godine, kada se ispostavilo da mu se ponovo vratio srčani problem zbog kog ne može da se profesionalno bavi sportom.

Od tada, Aguero je posebno aktivan na striming platformi "Tvič" (Twitch), gde redovno uživo komentariše dešavanja u fudbalu. Tako je bilo i u sredu uveče, kada su se putem pomenute platforme uključili i njegovi nekadašnji saigrači.

Fudbaleri Argentine, predvođeni Mesijem, iznenadili su Aguera pojavivši se tokom njegovog striminga, želeći da mu poruče da je i on važan deo tima za koji nije mogao da nastupi na ovom Mundijalu. Aguero, koji je inače Mesijev kum, nije mogao da zadrži suze.

"Vaše pobede su i za mene. Mnogo patim, ali stvarno uživam gledajući vas kako igrate i kako ste tako ujedinjeni. Osećam se kao da sam s vama. Čini me veoma srećnim to što je sada sve u redu", rekao je Aguero, na šta je usledio odgovor njegovog kuma.

"Nedostajete nam i ti i Đio (Lo Selso, prim. aut), vas dvojica ste ovde stalno prisutni", rekao je Mesi svom velikom prijatelju. Videćemo da li će ovo dodatno inspirisati Argentince pred okršaj sa Holanđanima...

image