Mijatović poručio Modriću: Vreme ti je da se povučeš

Jedna legenda Real Madrida govorila je o drugoj

Nekadašnji fudbaler Real Madrida Predrag Mijatović izjavio je da je Luki Modriću došlo vreme da se povuče iz profesionalnog fudbala.

Svojevremeni reprezentativac Jugoslavije komentarisao je pozne godine legendarnog Hrvata, koji je odlučio da ostane u Realu još jednu sezonu.

Modrić je produžio ugovor s "kraljevskim klubom" do leta 2025. godine i sada je igrač sa najdužim stažom na "Santijago Bernabeuu". On će biti i kapiten, mada ga očekuje daleko manja minutaža nego ranijih sezona.

"Letos je takođe imao ponude drugih klubova, ali ostao je. Mentalno se pripremio da više nije neupitni igrač prve postave. Prihvatanje toga smiriće i njega i trenera Karla Ančelotija", počeo je Mijatović o Modriću za "Kadena Ser".

"Mislim da je u decembru shvatio situaciju i od tada nastoji da pomogne ekipi kako god može. Ne znam hoće li igrati na idućem Svetskom prvenstvu 2026, s Lukom se nikada ne zna, ali smatram da je vreme da se povuče. Bude li to moguće u Real Madridu, još bolje", poručio je Mijatović, inače i nekadašnji sportski direktor Reala.