Sport

Milojević hvali Mladost: Iskusna su ekipa, nezgodni u tranziciji

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je Mladost iskusna i kvalitetna ekipa koja njegovom timu može da napravi problem
Milojević hvali Mladost: Iskusna su ekipa, nezgodni u tranziciji© Bane T. Stojanovic

Zvezda će od 20 časova dočekati na svom terenu Mladost iz Lučana u drugom kolu Superlige Srbije.

"Mladost je iskusna ekipa, koja igra već dosta dugo zajedno. Prošle godine su bili vrlo dobro plasirani, učestvovali su u plej-ofu. Igrali su utakmice među prvih osam ekipa i pokazali su svoj kvalitet. Mladost iz Lučana je tim koji dosta dobro drži prostor i nezgodni su u tranziciji. Moramo da obratimo pažnju na sve segmente, baš iz tog razloga što su iskusna ekipa. Mogu brzo da nam naprave problem" rekao je Milojević.

Naglasio je da njegov tim napreduje iz meča u meč.

"Trudićemo se da pružimo naš maksimum i poboljšamo segmente igre na kojima radimo", naveo je Milojević.

Očekuje da će Zvezda imati veliku podršku navijača kao i na premijeri sezone.

"Na prethodnoj utakmici navijači su bili na stadionu u velikom broju. Tu su, sa nama i to vrlo dobro znamo. Kada su navijači u pitanju ja se ne bojim" ocenio je Milojević.

Trener Zvezde se osvrnuo na to što u timu ima nekoliko povređenih igrača.

"Adem Avdić je povređen, kao i Mirko Ivanić. Kada je Ivanić u pitanju, nalazi se u završnoj fazi pripreme za povratak na teren. Nadam se da će od sledeće nedelje biti u takmičarskom ritmu. Lučić i Avdić se oporavljaju, kao i Degenek. Oporavak ide u dobrom pravcu. Treba nam vreme i ne žurimo nigde. Pohvalno je da su vredni i daju sve od sebe", konstatovao je Milojević.

Milojević je pružio podršku timovima iz Srbije koji se bore za plasman u neko od velikih evropskih takmičenja.

"Pratio sam utakmice. Čestitao bih i dao podršku svim ekipama koje predstavljaju Srbiju, jer reprezentuju našu zemlju i fudbal. Želim im sve najbolje u revanš utakmicama" zaključio je Milojević.

Zvezda posle prvog kola ima tri boda, dok je Mladost bez bodova.

image