Majdov osuo paljbu po sudijama nakon diskvalifikacije: Satanistički smećari, neću da vam se klanjam!

Nemanja Majdov, koji je odlukama sudija sprečen da uđe u četvrtfinale Olimpijskog turnira, burno reagovao na nepravdu koja mu je naneta

Reprezentativac Srbije u džudou nije uspeo da se plasira u četvrtfinale OI.

U četvrtfinale će Grk Teodoros Celidis, koji je pobedio sa 10:0 - odlukama sudija da srpskom sportisti dodele tri žuta kartona nakon samo dva minuta borbe.

Majdov je meč završio u suzama, a rival iz Grčke ga je tešio.

Nije prošlo mnogo do oglašavanja srpskog sportiste na društvenim mrežama.

"Satanistički smećari... Sjeme im se sudijsko zatrovalo. Diskvalifikovati me nakon dve minute i ne pružiti šansu da uopšte pokažem bilo šta... Jesu vam to te vrijednosti i taj sport i Olimpijske igre, smećari obični? To vam je sve, vratiće vam se svaka suza, g**** satanistička. Jedino me tako i možete zaustaviti, klošari", napisao je Majdov na Instagramu.

On je izneo mišljenje i o stanju u sportu kojim se bavi.

"Džudo uništen i pop***n sport, 100 odsto sudijska kontrola ishoda meča. Prođe onaj koji hoće da se sagne i da im se klanja. E, pa to od mene nećete dočekat nikada, takva medalja mi i ne treba, smećari nesretni."

"Četiri godine nas nabijaju, 15 diskvalifikacija, šutiš jer da te ne oštete na olimpijadi... i dođeš, i opet klasika, 'pošalji ga kući, dok se još nije ni zagrijao'. I, vi, novinari, nisam izgubio, nije me niko porazio, to je malo teže za izvesti... već su me diskvalifikovali na tri kazne koje su izmislili i izbacili me. Nije suđeno, ne daju... jer, trenutno, u ovom sportu ne osvajaju najbolji, već moraju satanisti da ti dopuste da osvojiš. Pi*** im se na sve... Za dalje ne znam, dok su ova njihova nova pravila, ja nemam i ne želim trošiti vrijeme i toliku žrtvu podnosti za ovaj sport, jer nema nikakvog smisla", poručio je Majdov.