Emotivna Angelina Topić: U užasnim sam bolovima, čula sam da je nešto puklo u stopalu

Srpska atletičarka je emotivno pričala o povredi koja ju je zadesila na zagrevanju, ali da je morala da smogne snage i nastavi takmičenje

Angelina je uspela da se plasira u finale u skoku uvis na Olimpijskim igrama u Parizu.

"U isto vreme smo skakali, ja i devojka iz Amerike. I bilo je ako ona skoči, ja ispadam. Ako ruši, ili ulazimo obe ili samo ja. U principu, trebalo je da skačem pre nje. Dala sam 100 odsto sebe, ali nije bilo moguće skočiti visine preko 195 bez zaleta. Stvarno se najiskrenije osećam užasno sam zbog toga, ali čekala sam da vidim da li će da skoči ili ruši, da vidimo koja ide od nas dve... Sport je brutalan.", rekla je Topićeva.

Srpska atletičarka se plasirala u finale, uprkos bolovima koje je osećala zbog povrede.

Topićeva se povredila na zagrevanju, kada je izvrnula zglob desne noge.

"Kad sam zagrevala probala sam da skočim, nešto sam se skroz zbunila u zaletu i nezgodno sam stala na sunđer. I desno stopalo je ostišlo u stranu i čula sam da nešto puca. U trenutku nisam ništa osetila, kako sam sišla sa suđera shvatila sam da ne mogu da hodam. Trčali smo kod doktora, odmah stavili zavoj, stisli smo ga što je jače, uzela sam neke lekove za bolove. rekli su mi da probam, stavila sam početnu visinu 188, jer odatle ne počinjem kada sam zdrava", rekla je Angelina.