Jović zatresao mrežu Barse, Real spreman za Superkup Evrope

Fudbaleri Milana pobedili su Barselonu posle penala ukupnim rezultatom 6:5 u prijateljskom meču u Baltimoru, a prvi pogodak na meču postigao je srpski reprezentativac Luka Jović

Utakmica između nekadašnjih šampiona Evrope posle regularnih 90 minuta završena je nerešenim rezultatom - 2:2, a roso-neri su imali više sreće i umeća u penal lutriji.

Golove za Milan postigli su srpski fudbalski reprezentativac Luka Jović u 10. i Kristijan Pulišić u 15. minutu.
Oba gola za Barselonu postigao je Robert Levandovski u 22. i 58. minutu.

Jović je bio starter u ekipi Milana, a zamenjen je na poluvremenu.

Strelci za Milan u penal seriji bili su David Kalabrija, Noa Okafor, Jasin Adli i Kevin Zeroli. Penale za "rosonere" nisu iskoristili Ismail Benaser i Pjer Kalulu.

Golove za Barselonu sa 11 metara postigli su Mark Bernal, Toni Fernandez i Vitor Roke, dok penale nisu iskoristili Žil Kunde, Kim Žunujent i Mikajil Faje.

U utakmici odigranoj u Šarlotu, Real je sa 2:1 savladao ekipu Čelsija.

Golove za Real postigli su Lukas Vaskez u 12. i Brahim Dijaz u 27. minutu, dok je jedini strelac za "plavce" bio je Noni Madueke u 39. minutu.

Ovo je bio poslednji meč madridskog kluba na američkoj turneji. Real će 14. avgusta igrati protiv Atalante u evropskom Superkupu.

Fudbaleri Čelsija će se 11. avgusta u Londonu sastati sa milanskim Interom u poslednjem pripremnom meču uoči starta nove sezone.