Sport

Sinera muči povreda pred Ju-Es open: Nisam zabrinut, ali...

Prvi teniser sveta Janik Siner plasirao se u finale mastersa u Sinsinatiju, posle tročasovne borbe protiv Aleksandera Zvereva i za prvi trofej u Ohaju boriće se protiv Fransesa Tijafoa
Sinera muči povreda pred Ju-Es open: Nisam zabrinut, ali...Getty © Minas Panagiotakis / Stringer

Siner do sada u karijeri nikada nije otišao dalje od trećeg kola u Sinsinatiju, a pred njegovo peto finale u 2024. godini, navijače Italijana brine situacija oko njegovog kuka.

Još ranije ove sezone je Siner imao problema sa kukom, a bolovi su mu se javili i u proteklih nekoliko dana.

"Neću rizikovati zdravlje pre Ju-Es opena i drugih velikih turnira. Istina, ponekad osetim taj kuk. Moram da razumem o čemu se stvarno radi, jer osećam da je ovo nešto manje i drugačije u odnosu na ono što sam imao ranije. Moraću da proverim posle ovog turnira. Bio sam bolestan jednu nedelju, onda sam otišao u Montreal i odigrao dva meča u jednom danu. Nisam imao mnogo vremena za oporavak pre dolaska ovde", rekao je Italijan, koji je istakao da će u finalu Sinsinatija dati sve za pobedu.

"Nisam još zabrinut, srećan sam što mogu da igram. To je najvažnije. Imam bar šest dana pre Ju-Es opena za oporavak i rad na svemu, tako da nisam zabrinut", poručio je Siner.

image