Sport

Velika trampa Čelsija i Atletika - pali dogovori, Žoao Feliks i Galager menjaju klubove

Čelsi i Atletiko Madrid su dogovorili veliku trampu dvojice fudbalera i tako odlučili budućnost Žoaa Feliksa i Konora Galagera
Velika trampa Čelsija i Atletika - pali dogovori, Žoao Feliks i Galager menjaju kluboveGetty © Visionhaus / Contributor

Kako javljaju mediji na Ostrvu, Čelsi će dovesti Žoaa Feliksa iz Atletiko Madrida u transferu koji bi mogao da bude vredan i do 65.000.000 evra.

Portugalac je već bio na šestomesečnoj pozajmici u Londonu u prvoj polovini 2023. godine, a posle jedne sezone provedene u Barseloni, vratio se i sa te pozajmice u Madrid.

Sada je Čelsi spreman da sa Feliksom potpiše šestogodišnji ugovor iako je na pozajmici na "Stamford bridžu" bio daleko od odličnog, sa četiri pogotka na 20 mečeva.

Sa druge strane, Konor Galager će iz Čelsija preći u Atletiko i ostaje da se vidi da li će i koliko to uticati na cenu Žoaa Feliksa.

Galager je već bio u Madridu i nadomak potpisa za "jorgandžije", ali je tada sve propalo zbog limita za plate koji su se isprečili. Sada kada Feliks ide put Londona, jasno je da će Atletiko moći da dovede Galagera. Samo se još čekaju zvanični potpisi dvojice igrača koji će zameniti klubove.

image