Milojević želi Zvezdu u Ligi šampiona: Čeka nas rovovska bitka

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Bode Glimtu u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, a taj susret na programu je u utorak od 21.00

Trener Vladan Milojević istakao je svoja očekivanja uoči duela sa šampionom Norveške.

"Dugo igraju u istom sistemu, disciplinovani su, šampioni svoje zemlje, sigurno će biti agresivni, ali odgovorićemo našom agresijom. Biće to 'rovovska bitka' u svakom slučaju", rekao je Milojević.

On ističe da crveno-beli znaju šta žele od ovog dvomeča.

"Moj tim će uvek respektovati protivnika, ali nikoga se ne plašimo. Dve su utakmice, razmišljamo samo o prvoj. Očekujemo "brzu" utakmicu, veštačka trava, ne znam hoće li biti kiše. Nisu to nama uobičajeni uslovi, igrali smo u Pančevu na veštačkom terenu, ali potpuno su različite. Bode igra hitro, kratkim pasovima i moraćemo što pre da se adaptarimo na teren", istakao je Milojević na konferenciji za medije.

Omri Glazer nije doputovao u Norvešku i braniće Marko Ilić.

"Nema ništa novo, zbog predostrožnosti, plus nije trenirao, a imam i veliko poverenje u Marka, branio je ovde, ima kvalitet, čestitam mu poziv iz reprezentacije, a za startnih 11, videćemo. Tu su svi, na raspolaganju, uključujući i poslednje pojačanje Vanju Drkušića", naveo je Milojević.

Šanse su sigurno 50:50, ali neka Bode bude blagi favorit, naglasio je Milojević.

"Imaju kontinuitet, u sred su sezone, igraju na domaćem terenu, ali imamo i mi svoje ciljeve i želimo da dovedemo klub tamo gde mu je mesto", poručio je Milojević.