Poslednja evropska šansa za Partizan, TSC protiv "svog" Lazetića

Fudbaleri Partizana igraju protiv belgijskog Genta (20.15) prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencije, dok će TSC u Mađarskoj gostovati kod Lazetićevog Makabija (20.00), u baražu za Ligu Evrope

Crvena zvezda je u utorak poražena u Norveškoj u plej-ofu Lige šampiona, a u četvrtak na teren izlaze i preostala dva srpska predstavnika u evropskim takmičenjima.

Partizan igra dvomeč sa belgijskim Gentom, a prva utakmica igra se u Beogradu i to bez prisustva publike (20.15).

UEFA nemilosrdno kažnjava crno-bele, pa će i poslednji pokušaj ekipe Aleksandra Stanojevića da se domogne ligaškog dela jednog evropskog takmičenja proteži bez podrške navijača.

Crno-beli su već izgubili dvomeč sa kijevskim Dinamom, zatim i sa švajcarskim Luganom, a utakmice protiv Genta pokazaće koliko su Partizan i strpski fudbal daleko od Evrope u ovom trenutku.

Večeras će na teren i fudbaleri TSC-a, koji u Mađarskoj gostuju kod ekipe Makabija iz Tel Aviva, u okviru baraža za plasman u Ligu Evrope.

Izraelski tim predvodi "dojučerašnji" trener TSC-a Žarko Lazetić, a ekipa iz Bačle Topole ima zagarantovano mesto u Evropi, pošto će u slučaju neuspeha u dvomeču igrati grupnu fazu Lige konferencije.

Utakmica u Sombateljiju igra se od 20 časova.