Kako je Lučić preporučio Bongi prelazak u Partizan: Prihvati sve, biće vatreno

Novo pojačanje Partizana Isak Bonga, izjavio je da mu je prelazak u srpski klub preporučio nekadašnji saigrač u Bajernu i kapiten crno-belih - Vladimir Lučić

Lučić je samo još jednom opravdao statusni simbol koji ima kod navijača Partizana, klubu u kojem je bio dugogodišnji kapiten.

Nemački košarkaš Isak Bonga je izjavio da mu je Lučić preporučio dolazak u redove crno-belih.

"Zaista sam razgovarao sa Lučićem i samo je rekao da prihvatim sve. Rekao je: "Prihvati sve dobre trenutke, prihvati i one manje dobre. Samo se zabavljaj dok si tu." Takođe je rekao da će ovo biti zaista dobro mesto za mene", rekao je Nemac za "Telegraf".

Lučić i Bonga su bili saigrači u Bajernu, a novo pojačanje Partizana je izjavilo šta je bila jedna od presudnih stvari za dolazak u srpski klub.

"Pa, jedina stvar koja je uvek bila su navijači. To je prva stvar na koju pomisliš kada pomisliš na Partizan, pretpostavljam. Ali, i samo okruženje. Svaki put kada dođeš ovde, znaš da će biti vatreno", rekao je Bonga.

Nemački košarkaš je karijeru počeo u Frankfurtu, potom igrao za LA lejkerse i njihovu razvojnu ekipu, ali i za Vašington i Toronto, pre nego što se 2022. godine vratio u Nemačku i kada je potpisao za Bajern.

Sa reprezentacijom Nemačke osvojio je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu 2023. godine.