Holand može i sam protiv nejakog Ipsviča, Milenković debitovao za Forest

Fudbaleri Mančester sitija savladali su ekipu Ipsviča 4:1 u drugom kolu Premijer lige, dok je srpski reprezentativac Nikola Milenković debitovao u engleskom fudbalskom šampionatu u minimalnoj pobedi Notingem foresta protiv Sautemptona

Očekivano, "građani" nisu imali većih problema protiv novajlije u ligi Ipsviča, a ekipa Pepa Gvardiole trijumf je obezbedila još u 16. minutu utakmice.

Pomalo šokantno, gosti su poveli na "Etihadu" već u 7. minutu, kada je Smodič iskoristio jedan od retkih kontranapada "traktorista", ali su samo probudili zver.

Za samo pet minuta, od 12. do 16, Siti je preokrenuo na 3:1 - Holand je postigao dva, a De Brujne jedan pogodak.

U finišu meča, Norvežanin je kompletirao het-trik za konačnih 4:1.

Treba reći da je u drugom poluvremenu u ekipi Sitija zaigrao povratnik Ilkaj Gundogan.

Ubedljiv je bio i Totenhem, koji je na svom terenu savladao ekipu Evertona 4:0, uz dva pogotka Korejca Sona.

Notingem forest je kao gost minimalnim rezultatom savladao ekipu Sautemptona, a svoj debitantski nastup u gostujućem sastavu upisao je reprezentativac Srbije Nikola Milenković.

Vest Hem je u malom londonskom derbiju kao gost bio bolji od Kristal palasa 2:0, dok je Fulam na svom "Krejven kotidžu" savladao ekipu Lestera 2:1.

U prvoj utakmici drugog kola, Brajton je kao domaćin pobedio tim Mančester junajteda, a utakmica će biti upamćena po nesvakidašnjoj ofsajd poziciji zbog koje je poništen pogodak "đavola".

U poslednjoj utakmici dana, u malom derbiju, sastaju se Aston Vila i Arsenal (18.30).