Sport

Stojić umesto Rusije izabrao Izrael – ide kod Lazetića u Makabi

Povremeni srpski reprezentativac Nemanja Stojić napustiće Crvenu zvezdu i pojačaće Makabi iz Tel Aviva, nezvanično saznaje RT Balkan
Stojić umesto Rusije izabrao Izrael – ide kod Lazetića u MakabiGetty © Alex Caparros - UEFA / Contributor

Stojić je nedavno stigao na stadion "Rajko Mitić", bio deo reprezentacije Srbije koja je nastupala na Evropskom prvenstvu, ali nije uspeo da se izbori za status prvotimca kod Vladana Milojevića.

Zvezda je u međuvremenu angažovala Vanju Drkušića koji je stigao na pozajmicu iz Zenita, a konkurencija mu je još i kapiten Uroš Spajić, kao i Naser Điga.

Posle samo tri meseca u klubu pozdravio se saigračima i već je bilo viđeno da će put Rusije, jer je na stolu imao ponudu Rubina iz Kazanja.

Međutim, prema našim saznanjima, došlo je do promene i on se odlučio da pređe u Makabi, koji sa klupe vodi Žarko Lazetić.

Lazetić i Stojić su veoma uspešno sarađivali u TSC-u, u kojem su zajedno ispisali istoriju kluba plasmanom u Ligu konferencije.

Još nisu poznati detalji transfera, ali je Stojić već otputovao u Izrael i trebalo bi tokom dana da se priključi novoj ekipi.

On bi mogao da debituje baš protiv bivšeg kluba, pošto se Makabi u četvrtak sastaje sa TSC-om u revanšu plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

Lazetićev tim je na pragu plasmana u drugo po jačini evropsko takmičenje, nakon trijumfa od 3:0 u Bačkoj Topoli.

image