Kaboklov mendžer najavio odlazak iz Partizana - Brazilac će trenirati sa Golden stejtom

Menadžer Bruna Kabokla rekao je da će njegov klijent uskoro trenirati sa ekipom Golden stejta, u nameri da se vrati u NBA ligu, čime je nagovestio da se Brazilac neće vraćati među crno-bele

Kaboklo je u Partizan stigao u toku prethodne sezone i od njega se očekivalo da bude veliko pojačanje crno-belih pod obručima.

Ipak, Brazilac nije ispunio očekivanja, a na to je napustio ekipu pred finalnu seriju Košarkaške lige Srbije protiv Crvene zvezde, posle čega je bio suspendovan od strane kluba.

Posle odličnih partija na Olimpijskim igrama u Parizu pojavila se mogućnost da se Kaboklo vrati među crno-bele, sa kojima je pod važećim ugovorom, ali čini se da od toga neće biti ništa.

Menadžer Danijel Hazan rekao je izraelskim medijima da će njegov klijent trenirati sa Golden stejt voriorsima do četvrtka, kako bi se izborio za ugovor i povratak u NBA.

Ukoliko ne uspe da se dogovori oko odlaska u NBA, opcija je Hapoel Šlomo, a Hazan kaže da zadovoljan pregovorima sa izraelskim klubom.

Kaboklo je prošle sezone prosečno beležio 9 poena i 4 skoka u 27 nastupa za Partizan u Evroligi.

Brazilac je već nastupao u NBA ligi, a bio je član Toronta, Sakramenta, Memfisa i Hjustona.

Ukoliko napusti Partizan, što je sada već izvesno, crno-belima bi trebalo da pripadne određena naknada kao obeštećenje, a prema nekim informacijama ona bi mogla biti oko pola miliona evra.