Sport

Još jedan novinar iznenada preminuo - novi šok na Mundijalu, drugi u 48 sati

Posle američkog novinara Grenta Vola, i fotoreporter iz Katara je preminuo, javili su mediji sa Bliskog istoka
Još jedan novinar iznenada preminuo - novi šok na Mundijalu, drugi u 48 sati© Twitter / screenshot / @MonicaGrayley

Užasne vesti zadesile su sve u Kataru kada je američki novinar Grent Vol iznenada preminuo na stadionu tokom utakmice četvrtfinala Svetskog prvenstva između Holandije i Argentine.

Samo 48 sati kasnije, stigle su nove tužne vesti, pošto je i drugi novinar iznenada preminuo.

Radi se da je fotoreporter "El Kas" televizije Kalim el Mislam preminuo u Kataru, dok je bio zaposlen da izveštava sa Svetskog prvenstva.

El Mislam je iz Katara, a razlozi njegove iznenadne smrti nisu poznati, pišu mediji sa Bliskog istoka. Podsetimo, Grant Vol, novinar Si-Bi-Esa, dopisnik "Foksa" i autor u magazinu "Sports ilustrejted", kolabirao je u kabini tokom prenosa utakmice Holandije i Argentine.

Čovek kojem je po dolasku u Katar zabranjen ulazak na stadion jer je nosio majicu sa duginim bojama, pet dana pre smrti je pisao o svom zdravstvenom stanju.

"Moje telo se konačno slomilo. Tri nedelje sa malo sna, mnogo stresa i mnogo posla vam to mogu uraditi. Ono što je bila blaga prehlada pre više od 10 dana, pretvorilo se u nešto mnogo ozbiljnije u noći u kojoj je Amerika igrala sa Holandijom i mogao sam da osetim mnogo jači pritisak i nelagodnost u gornjem delu grudi", napisao je tada Vol.

image