Sport

PSŽ daje sve za dvojicu Engleza - za jednog spremaju 120.000.000 evra, drugog "otimaju" Junajtedu

Džud Belingem i Markus Rašford bi naredne godine mogli da promene sredinu i presele se u Pariz, tvrde mediji
PSŽ daje sve za dvojicu Engleza - za jednog spremaju 120.000.000 evra, drugog "otimaju" JunajteduGetty © Francois Nel / Staff

Čelnici Pari Sen Žermena pokušaće u letnjem prelaznom roku da angažuju dvojicu engleskih reprezentativaca koji su pružali odlične partije na Svetskom prvenstvu - Džuda Belingema i Markusa Rašforda.

"El Nasional" navodi da je rukovodstvo francuskog šampiona pristalo da Borusiji iz Dortmunda plati obeštećenje od 120.000.000 evra za Belingema. Engleski fudbaler je jedan od najtraženijih igrača sveta, a mediji tvrde da su za njega zainteresovani i Real Madrid i Liverpul.

Belingem (19) je ponikao u Birmingemu, a od 2020. je član Borusije. Za reprezentaciju Engleske odigrao je 22 utakmice. Sa druge strane, britanski "Miror" navodi da su čelnici PSŽ spremni da Rašfordu (25) ponude nedeljnu platu od 1.000.000 evra kako bi ga privoleli na "Park prinčeva".

On ima ugovor sa Mančester junajtedom do kraja sezone, a francuski šampion želi da to iskoristi i angažuje ga bez obeštećenja. I Rašford i Belingem su bili odlični tokom Mundijala u Kataru, gde je Engleska završila učešće u četvrtfinalu nakon tesnog poraza od branioca trofeja, Francuske.

image