Sport

Rade Krunić: Ceo život čekam debi za Zvezdu, nadam se punoj Marakani

Nekadašnji vezista Milana se raduje njegovoj prvoj utakmici u crveno-belom dresu

Novi fudbaler Crvene zvezde Rade Krunić izjavio je da jedva čeka da zaigra u crveno-belom dresu pred navijačima šampiona Srbije na stadionu "Rajko Mitić".

Crvena zvezda će u subotu 14. septembra od 20.00 časova na svom terenu dočekati Napredak u osmom kolu Superlige Srbije. Ujedno će tom prilikom proslaviti 61. rođendan "Marakane".

"Naravno da se mnogo radujem i jako sam nestrpljiv da zaigram u crveno-belom dresu, s obzirom na to da ceo život čekam taj trenutak. Igrom slučaja sam igrao protiv Zvezde na proslavi 50. rođendana Marakane i sećam se sjajne atmosfere i prisustva ogromnog broja navijača. Ne sumnjam da će i ovaj put biti slično, ovo je odlična prilika da se podrži ekipa i poraste samopouzdanje za sve utakmice koje dolaze", rekao je Krunić, preneo je zvanični sajt Crvene zvezde.

Crveno-bele u narednom periodu očekuje gust raspored utakmica, koji uključuje i nastupe u Ligi šampiona.

"Ritam će sigurno biti jako težak, s obzirom na to da se ove godine igra i više utakmica u Ligi šampiona. Mi bi trebalo prevashodno da razmišljamo o narednom protivniku, i da idemo korak po korak. 'Delije' i 'Marakana' su uvek bili naš igrač više na terenu i siguran sam da će tako da bude i ovog puta", zaključio je Krunić.

image