Sport

Novak o čuvenom sastanku sa vaterpolistima u Parizu: Bili smo iznenađeni i oni i ja

Najbolji srpski teniser Novak Đoković govorio je o već "čuvenom sastanku" sa vaterpolistima u Parizu koji je, prema njihovim rečima, bio presudan na putu do trećeg uzastopnog zlata
Novak o čuvenom sastanku sa vaterpolistima u Parizu: Bili smo iznenađeni i oni i ja

Đoković je za RTS otkrio kako je do sastanka zaista došlo i rekao da ništa nije bilo isplanirano.

"Situacija sa zlatnim vaterpolistima nije bila planirana. Nisam hteo o tome da govorim i ne želim da kažem šta smo pričali, ali kada sam došao, došao sam u trenutku kada su imali timski sastanak u ne baš najboljem raspoloženju. Počeli su da sumnjaju da li mogu, jer to su vaterpolisti, niko nikad kao oni, uvek su donosili zlato. Upravo sam o tome govorio sa njima, da ih razumem, svaka utakmica mora da bude pobeda, a ako nije, to je smak sveta", rekao je Đoković.

Delio sam svoja iskustva kada su me zamolili selektor i čelnici Saveza da uđem kod njih u prostoriju. Oni su bili iznenađeni, ja takođe, dodao je Novak.

"Imamo puno zajedničkih stvari koje nas povezuju, tako da uvek možemo da razgovaramo o nekim stvarima koje su iste ili slične. Ja sam samo delio svoje iskustvo, ne volim da dajem savete, pa ako se neko pronađe, drago mi je", rekao je najbolji teniser u istoriji.

image