Sport

FSS imenovao tri nova selektora mlađih selekcija, o Piksiju ni reči

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije napravio je kadrovske promene na sednici održanoj u prostorijama Sportskog centra u Staroj Pazovi ovog petka
FSS imenovao tri nova selektora mlađih selekcija, o Piksiju ni rečiGetty © Srdjan Stevanovic - UEFA / Contributor

Iako su pojedini beogradski mediji govorili o postojanju šanse da će selektor "A" reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi biti smenjen, o tome nije bilo reči, a zapravo su napravljene promene po pitanju selektora mlađih selekcija.

Imenovani su selektori mlađe kadetske (U16), kadetske (U17) i mlađe omladinske reprezentacije Srbije (U18), kao i koordinator Instruktorske službe FSS, pozicija koja je poverena Pavlu Delibašiću.

Takmičarske obaveze već od 1. novembra, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, imaju kadeti (U17 generacija 2008.), a njihov novi selektor je Radoslav Batak.

Selektor mlađe kadetske selekcije (U16 generacija 2009.) u buduće će biti Igor Matić, ne tako davno koordinator Instruktorske službe FSS i nekadašnji trener Čukaričkog i Novog Pazara.

Za selektora mlađe omladinske reprezentacije (U18 generacija 2007.) imenovan je Gordan Petrić, bivši trener Partizana i Čukaričkog. Podsetimo, prva tačka dnevnog reda je bilo imenovanje generalnog sekretara. Tu ulogu će u budućnosti obavljati Branko Radujko.

image