"Sveci" propustili svoju šansu, "đavoli" umeli da kazne - Junajted konačno pobedio

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su kao gosti ekipu Sautemptona 3:0, u prvoj utakmici četvrtog kola Premijer lige

Posle dva uzastopna poraza, Mančester junajted je upisao trijumf i to na gostovanju u Sautemptonu.

Domaćin je bio bolji rival u prvih 30 minuta, a ekipa Erika ten Haga delovala je potpuno pogubljeno na terenu "Sent Meriz" stadiona.

A onda, u 33. minutu, desio se verovatno i ključni momenat na meču - Dalo je napravio prekršaj za najtrožu kaznu, ali je golman Onana zaustavio udarac Kamerona Arčera sa 11 metara.

Propuštenu priliku "svetaca" gosti su umeli da kazne i već posle dva minuta preko Matijsa de Lihta došli do prednosti - bio je to prvi pogodak holandskog defanzivca u dresu kluba sa "Old Traforda".

Do poluvremena su "đavoli" duplirali prednost i zadali fatalni udarac domaćinu, a strelac je bio Markus Rašford u 41. minutu.

U drugom poluvremenu na terenu je postojao samo jedan tim - gostujući. Samo zahvaljujući golmanu Aronu Ramsdejlu Junajted nije postigao više golova.

Ipak, Stivens je u 79. minutu zaradio crveni karton, a konačan rezultat postavio rezervista Garnačo u poslednjim trenucima utakmice.

Junajted je upisao drugi trijumf u četiri odigrane utakmice, dok je povratnik u Premijer ligu i četvrti put poražen uz gol-razliku 1:8.