Nikolićev CSKA srušio Krasnodar u Kupu Rusije - Gajić dao gol, Zdjelar se povredio

Fudbaleri CSKA iz Moskve uspeli su da nanesu Krasnodaru prvi poraz u ovoj sezoni Kupa Rusije, pošto su ih savladali 2:0 u četvrtom kolu grupne faze

Ekipa Marka Nikolića uspela je da odigra odličan meč i slavi golovima Milana Gajića, bivšeg igrača Crvene zvezde, i Matveja Kisljaka.

I mada je ovo bio meč u kojima su Nikolić i Gajić bili deo trijumfa, nije sve bilo tako sjajno po srpske "pečalbare", pošto je Saša Zdjelar u prvom poluvremenu doživeo povredu zbog koje je morao da napusti teren.

Krasnodar je prekinuo niz od tri pobede u Kupu Rusije. Ovo je tek drugi poraz "crno-zelenih" u novoj sezoni – prethodno su izgubili od peterburškog Zenita u Superkupu Rusije. Niz bez poraza Krasnodara na svim turnirima trajao je 11 mečeva (8 pobeda, 3 remija).

CSKA je osvojio 8 bodova i učvrstio se na drugom mestu grupne tabele, ostavši jedan bod iza lidera Krasnodara. Treće mesto zauzima Ahmat Grozni(3 boda posle tri meča), a poslednje mesto zauzima Nižnji Novgorod (jedan bod u tri meča).

Kup Rusije igra se po daleko komplikovanijem sistemu od klasičnih kupova, a prva dva tima iz svake grupe proći će u četvrtfinale.