Sport

Milojević krije Zvezdine karte: Još nisam odlučio o timu za derbi

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da još uvek nije odlučio koji će tim nastupiti na utakmici protiv Partizana
Milojević krije Zvezdine karte: Još nisam odlučio o timu za derbi© Dusan Milenkovic/ATAImages

Crvena zvezda u ponedeljak od 19.00 gostuje Partizanu u devetom kolu Superlige Srbije i 174. "večitom" derbiju.

"Bitna utakmica, znamo šta znači derbi, to sam napomenuo i prošli put. Za sve utakmice se spremamo na isti način", rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Trener Crvene zvezde je izjavio da ima kadrovskih problema u sastavljanju tima, posle povrede Ognjena Mimovića na utakmici Lige šampiona protiv Benfike.

"Imamo kadrovskih problema posle utakmice u četvrtak. Do samog početka neću doneti odluku koji ću tim izvesti na derbi. To je posao, sastavni deo fudbala. Mimović se povredio, neće dugo odsustvovati sa terena, radio je dobro, ali to se dešava u fudbalu. Imamo dosta igrača različitog profila, jedna odluka povlači drugu odluku. Dešavaju se stvari koje ne možete da predvidite. Moram da vidim, danas popodne imamo trening, specifična situacija", dodao je Milojević.

On je poručio da igrači treba da budu koncentrisani u sutrašnjoj utakmici.

"Imamo pritisak pred svaku utakmicu. Igramo protiv tima koji nam je konkurent za titulu. Oni se traže, mi treba da budemo fokusirani na naše zadatke koje treba da odradimo", naglasio je trener crveno-belih

On se osvrnuo na utakmicu protiv Benfike u Ligi šampiona u kojoj je Zvezda poražena 2:1.

"Analizirali smo tu utakmicu, nemamo vremena da se osvrćemo, zaslužili smo nešto više. Odigrali smo kvalitetnu utakmicu, ona treba da nam bude nauk za budućnost. Bićemo sve bolji kako utakmice budu prolazile", rekao je Milojević.

image