Sport

Stanojević: Ne bežim od odgovornosti, ali odvratno je reći da sam prodao klub

Trener fudbalera Partizana izjavio je nakon poraza u "večitom derbiju" da poštuje mišljenje navijača, ali da ima i "odvratnih poruka"
Stanojević: Ne bežim od odgovornosti, ali odvratno je reći da sam prodao klub© ATA Images

Burno je u redovima Partizana od početka sezone, a utisak je da je situacija "proključala" nakon poraza od Crvene zvezde.

Crveno-beli su kao gosti slavili sa 4:0 i stekli 11 bodova prednosti u odnosu na Partizan.

Nakon meča, trener Partizana Aleksandar Stanojević pretrpeo je povrede od strane navijača crno-belih, koji su bacili topovski udar ispred svlačionice svog tima.

Na konferenciji za medije se pojavio sa flasterom i povredama na licu.

"Stanoje odlazi je normalna poruka, poštujem to. Ali ono da sam prodao klub. To je jedna odvratna poruka, ona ne može na mene da se odnosi. Za ovo prvo ćemo videti, to je najmanji problem. Ja sam otišao i kada sam osvojo 98 bodova.... Ne bežim odgovornosti. Ali da sam se prodao. Kome?", zapitao se Stanojević nakon meča.

"Žao mi je što sam ovde pred vama sa flasterima. Da je bilo 0:0 ne bih ni došao na konferenciju, nisam hteo da ovde pravimo dramu. Ipak, pošto je rezultat ovakav, morao sam da vas ispoštujem. Nezadovoljni navijači su polomili staklo, pogodilo me je to staklo, raseklo. Nije bilo nekog fizičkog kontakta. Ali da ne pravimo sada nekakav teatar", dodao je strateg crno-belih.

Pričao je Stanojević i o samoj utakmici.

"Šta reći posle ovakvog rezultata osim da je sramota za sve nas, za mene naravno najveća. Izvinjavam se svakom navijaču Partizana što smo dozvolilo ovako da izgubimo. Bez krvi, bez ičega. Zvezda je pokazala veliku klasu iznad nas. Naravno da preuzimam odgovornost za sve ovo što se desilo. Žao mi je, posebno jer smo kod kuće igrali. Najteži poraz koji sam doživeo", zaključio je srpski stručnjak.

image