Sport

Marin želi nastavak Zvezdine dominacije: Ogromna pobeda u derbiju, osvajanje titule je cilj broj jedan

Tehnički direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Marko Marin izjavio je da će igračima crveno-belih značiti ispunjene tribine stadiona "Rajko Mitić" na utakmici protiv Železničara posle velikog uspeha u "večitom derbiju"
Marin želi nastavak Zvezdine dominacije: Ogromna pobeda u derbiju, osvajanje titule je cilj broj jedan© Antonio Ahel/ATAImages

Fudbaleri Crvene zvezde su u ponedeljak pobedili Partizan 4:0 u 174. izdanju najveće srpske fudbalske utakmice.

"Ogromna pobeda", rekao je Marin.

"Ostvarili smo istorijski trijumf, ujedno i najubedljiviji u okršajima dva kluba na stadionu večitog rivala. Pobeda na 174. derbiju je dokaz dobrog rada i kvaliteta koji posedujemo na terenu. Vladan Milojević je sa saradnicima iz stručnog štaba i ekipom odlično pripremio meč, što se i videlo na utakmici, odigrali smo perfektno."

"Derbi je uvek teško igrati. Koliko god da znamo da imamo kvalitetniju ekipu, 'večiti derbi' je uvek nepredvidljiv. Upravo iz tog razloga koristim još jednom priliku da čestitam igračima na velikoj pobedi i sjajnom rezultatu."

On je zahvalio navijačima na podršci, a potom je pozvao sve pristalice da prisustvuju meču protiv Železničara u 10. kolu Superlige Srbije.

Utakmica između Zvezde i Železničara biće odigrana u petak od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić".

"Navijačima svaka čast i sve pohvale za navijanje na derbiju. Bilo je fenomenalno, napravili su odličnu atmosferu. To je uvek bitno igračima, ali je zato još važnije da u petak što više ljudi bude na stadionu i podrži ekipu. Važno je da pobedimo Železničar, jer je prvenstvo za nas izuzetno značajno, a cilj broj jedan je osvajanje Superlige", rekao je tehnički direktor Crvene zvezde.

"Dobru igru protiv večitog rivala moramo da potvrdimo i na predstojećem duelu sa nova tri boda. Uz to naravno, važno je da navijači pozdrave ekipu, jer nažalost neće moći da budu u Milanu. Bitno je da igrači osete podršku kako bismo prikazali što bolju partiju u Italiji", zaključio je Marin.

Klub je saopštio da će protiv Železničara za decu do 14 godina biti besplatan ulaz.

"Crvena zvezda obaveštava sve zvezdaše da će kapije na istočnoj strani stadiona 'Rajko Mitić' biti otvorene za svu decu starosti do 14 godina na meču protiv Železničara. Naš klub nastavlja sa sjajnom akcijom, putem koje je svim dečacima i devojčicama do 14 godina omogućen besplatan ulaz na istočnu tribinu Marakane na mečevima domaćeg prvenstva. Neophodno je da mališani budu u pratnji jedne odrasle osobe koje poseduje ulaznicu za meč između Crvene zvezde i Železničara."

image