Sport

Zvezda dočekuje Pančevce na otvaranju 10. kola Superlige, Partizan u nedelju u Lučanima

U naredna tri dana biće odigrani mečevi 10. kola Superlige Srbije, a prva utakmica ovog kola na programu je u petak, kada će fudbaleri Crvene zvezde na svom terenu dočekati Železničar iz Pančeva
Zvezda dočekuje Pančevce na otvaranju 10. kola Superlige, Partizan u nedelju u Lučanima© Dusan Milenkovic/ATAImages

Crvena zvezda je u ponedeljak na stadionu u Humskoj pobedila Partizan rezultatom 4:0 u 174. "večitom derbiju", a crveno-beli drže prvo mesto na tabeli Superlige Srbije sa 22 boda iz osam mečeva.

Zvezdi u goste dolazi Železničar, koji je trenutno sedmi na tabeli sa 13 bodova.

Utakmica između Crvene zvezde i Železničara biće odigrana u petak od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić", a ulaz za decu do 14 godina biće besplatan.

Mladost će u Lučanima u nedelju od 17 časova dočekati Partizan - domaćin ima pet uzastopnih pobeda i trenutno je na drugom mestu na tabeli sa 19 bodova.

Fudbaleri Partizana su u seriji loših rezultata, a crno-beli su poslednju pobedu u domaćem šampionatu ostvarili 4. avgusta protiv Železničara (2:0).

Partizan je deveti na tabeli sa 11 bodova iz sedam utakmica, a crno-beli su posle poraza od Crvene zvezde ostali bez trenera, pošto je Aleksandar Stanojević podneo ostavku.

Fudbaleri OFK Beograda igraće u subotu od 17 časova u Zaječaru sa ekipom IMT-a, dok će se od 18 sati sati sastati Novi Pazar - Radnički Kragujevac i Čukarički - TSC.

Vojvodina će od 20 časova u Novom Sadu dočekati niški Radnički.

Fudbaleri Tekstilca će u nedelju od 15 sati u Bačkoj Palaci igrati sa Napretkom.

Poslednji meč 10. kola Superlige Srbije biće odigran u nedelju od 19 sati u Ubu, a sastaće se Jedinstvo i Spartak.

image