Sport

Novi potpis u Zvezdi, talentovani Milosavljević produžio ugovor

Mladi srpski fudbaler Veljko Milosavljević, produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do 2027. godine, saopštili su crveno-beli

Milosavljević igra na poziciji štopera i ima tek 17 godina.

Iskustvo u seniorskom fudbalu stiče u redovima Grafičara, ali uveliko trenira sa prvotimcima Crvene zvezde.

Kao i u slučaju sa Andrijom Maksimovićem, Zvezda je produžila ugovor sa talentovanim fudbalerom na tri godine, što je maksimum za maloletnog igrača.

Milosavljeviću su na ugovoru prvi čestitali predsednik Svetozar Mijailović i sportski direktor Mitar Mrkela koji je govorio o kvalitetima talentovanog štopera.

"Milosavljević je talentovan igrač, pripada generaciji 2007 od koje mnogo očekujemo i iz koje se nadamo da će u prvi tim biti promovisano dosta fudbalera. Veljko je jedan od njih, jer je već duže vreme priključen prvom timu, a uz to je prošao i nekoliko puta pripreme sa seniorima, te ostavio odličan utisak i debitovao. Trenutno je na dvojnoj registraciji u Grafičaru, a pred njim je svetla budućnost i ugovor je došao kao nagrada za trud, rad i talenat. Ugovor treba da mu bude podsticaj da radi još više i bolje", rekao je Mrkela.

Presrećan zbog novog ugovora sa voljenim klubom bio je Milosavljević.

"Velika je čast produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom. Debitovao sam prošle sezone, potom odigrao još jednu utakmicu, a želja mi je da i ove takmičarske godine ubeležim minute. Prilagođavam se seniorskom fudbalu i dosta mi znače utakmice koje igram za Grafičar. Mnogo je velika razlika u odnosu na omladinski fudbal, ali za sada sve ide kako treba. Znače mi naravno i utakmice Lige šampiona za mlade. Već u utorak igramo protiv Intera i potrudićemo se da ostvarimo pozitivan rezultat", rekao je Milosavljević.

image