Zalud milioni, ovaj Junajted je užasan - nova blamaža u Mančesteru, Totenhem ubedljiv

"Crveni đavoli" se i ove sezone nalaze u đavolskim mukama

Nastavljaju se muke Mančester Junajteda. Ekipa Erika ten Haga doživela je novi težak poraz ove sezone, pošto je na svom "Old Trafordu" bila do nogu potučena od strane Totenhem Hotspura - 0:3.

Junajted je nastavio da posrće, ostavši na samo dve pobede u prvih šest kola i sa tek sedam osvojenih bodova, a način na koji su doživeli poraz od "pevaca" će ih posebno boleti.

Totenhem je olako stigao u vođstvo u trećem minutu preko Brenana Džonsona i potom nastavio da ređa prilike. Nisu ih koristili, ali onda se kapiten Mančester junajteda Bruno Fernandeš postarao da im olakša posao.

Portugalac je u 42. minutu zbog oštrog faula zaradio direktan crveni karton, pa su gosti iz Londona u nastavku imali još lakši posao. Prvo je Dejan Kuluševski već u 47. minutu duplirao prednost, da bi na konačnih 3:0 postavio Dominik Solanke u 77. minutu.

Junajted za čitav meč nije stvorio nijednu veliku šansu, pa su porazima od Brajtona i Liverpula pridodali i ovaj. U sredu su u Ligi Evrope, takođe na svom terenu, remizirali samo 1:1 protiv Tventea, te je jasno da se Eriku ten Hagu sada opasno "drma klupa".