Sport

UŽIVO: Inter rano poveo protiv Zvezde, majstorija Čalhanoglua

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Intera na stadionu "Đuzepe Meaca" u meču drugog kola Lige šampiona. Tok susreta pratite na našem portalu
UŽIVO: Inter rano poveo protiv Zvezde, majstorija ČalhanogluaGetty © Mattia Ozbot - Inter /
  • 1. okt 2024 • 21:11

    21:11

    11' - GOL! Sjajan pogodak Čalhanoglua, Inter rano stiže do vođstva

    Olako je Elšnik izgubio loptu pred svojim šesnaestercom, a potom i napravio faul.

    Specijalista slobodnih udaraca Hakan Čalhanoglu je direktno gađao i postigao veoma efektan pogodak od stativu.

    Inter vodi protiv Zvezde 1:0.

  • 21:04

    3' - Poništen gol Interu

    Čalhanoglu je odlično centrirao iz slobodnog udarca, pronašao je Arnautovića, čiji pogodak je ipak poništen zbog ofsajd pozicije.

  • 21:01

    1' - Počeo je meč

    Sudija Cvajer označio je početak meča u Milanu, između Intera i Crvene zvezde.

  • 19:55

    Poznati su sastavi timova:
  • 19:32

    Pogled u svlačionicu

    Crvena zvezda će u Milanu igrati u svojoj novoj, trećoj garnituri.

    Sve je srpemno na stadionu "Đuzepe Meaca", a uskoro se očekuju sastavi dva tima...

  • 19:27

    "Ozloglašeni" Nemac deli pravdu

    Nemački arbitar Feliks Cvajer delegiran je za glavnog sudiju meča u Milanu, a pomagaće mu sunarodnici Robert Kempter i Kristijan Dic.

    Cvajer je bio glavni u VAR sobi tokom utakmice Srbija - Švajcarska na Svetskom prvenstvu 2018. godine kad nije reagovao pošto su dvojica defanzivaca Švajcarske rukama držala Aleksandra Mitrovića.

  • 19:22

    Inzagi: Moramo biti spremni za zamke

    "Ekipa dobro radi, ali nam još nedostaje taj kontinuitet koji smo imali prošle godine. Jutros smo analizirali subotnji meč, postignute golove... Ne pričamo samo o defanzivi, već o celom timu", rekao je Inzagi na konferenciji za medije, preneo je zvanični sajt kluba.

    On je istakao da Inter ove sezone ima težak raspored.

    "Koncentracija je veoma važan element, imamo svoje principe koje već neko vreme sprovodimo. Prolazili smo uvek grupu Lige šampiona sa lakoćom, ali ove sezone zbog novog formata ne možete da pravite kalkulacije. Potrebno je da budemo fokusirani od prvih utakmica, to znači i sutra. Crvena zvezda ima za sobom devet prvenstvenih utakmica i baraž za Ligu šampiona, dobro je treniran tim i ima izvanredne elemente. Moraćemo da budemo spremni i za zamke", dodao je trener Intera.

  • 19:19

    Zdravstveni problemi

    Iako se golman Omri Glazer oporavio od povrede ramena, nije poznato hoće li biti u startnoj postavi srpskog kluba.

    Ono što je sigurno, jeste to da će Zvezda u Milanu igrati bez Mirka Ivanića, koji je u "večitom derbiju" povredio primicač i koji će odsustvovati neko vreme sa terena.

    Takođe, srpskoj ekipi nedostaje i Ognjen Mimović, koji je povredio metatarzalnu kost.

    Sa druge strane, italijanskoj ekipi nedostaje samo Nikolo Barela.

  • 19:19

    Milojević o protivniku

    "Kada igrate na najvišem nivou takmičenja, protiv velikih ekipa, morate da budete maksimalno koncentrisani i motivisani. Najvažnije je da imamo što manje 'praznih hodova' i odigramo hrabro i konstantno", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević na konferenciji za medije.

    Hvalio je Milojević italijanskog protivnika.

    "Inter je šampion Italije, opet je pretendent za skudeto, siguran sam da imaju i visoke ciljeve u Ligi šampiona. Imaju sjajne igrače, reprezentativce, sistem igre i onda možete da menjate igrače od utakmice do utakmice", istakao je Milojević na konferenciji za medije.

  • 19:17

    Forma i stanje na tabeli

    Crveno-beli stižu na stadion "Đuzepe Meaca" nakon poraza na startu od Benfike (2:1), dok je Inter osvojio bod protiv Mančester Sitija (0:0).

    Što se tiče rezultata u domaćim prvenstvima, šampion Srbije je prvi na tabeli sa učinkom od osam pobeda i jednim remijem, dok je Inter nešto slabije ušao u ovosezonsko izdanje Serije A, u kojoj ima tri pobede, dva remija i jedan poraz.

image