Sport

Ronaldo napravio haos u Realovom trening centru

Fudbalski superstar Kristijano Ronaldo viđen je kako trenira u trening centru svog nekadašnjeg kluba Real Madrida - Valdebebasu što je izazvalo haos među prisutnima, prenose španski mediji
Ronaldo napravio haos u Realovom trening centruGetty © Francois Nel / Staff

Portugalski fudbaler početkom ovog meseca raskinuo je ugovor sa Mančester junajtedom, tako da je sada slobodan u izboru nove sredine.

Svetski mediji su pre nekoliko dana pisali da će od 1. januara 2023. godine postati fudbaler Al-Nasra iz Saudijske Arabije, ali napadač je demantovao to rekavši da ponuda postoji, ali da konačnu odluku nije doneo.

Ronaldo je dospeo u centar pažnje kada je uočen danas kako trenira u kamp centru kraljevskog kluba koji se nalazi u predgrađu Madrida.

Čelnici Reala su mu kao njihovom nekadašnjem igraču dopustili da narednih dana dok čeka novi angažman tu održava formu, ali ne nameravaju da mu ponude novi ugovor, iako Portugalac to priželjkuje.

Kristijano je za Blankose nastupao u periodu od 2009. do 2018. godine i ostavio je dubok trag u klub, između ostalog osvojio je dve titule u Primeri i četiri u Ligi šampiona.

Iz tog razloga kada se pojavio u Valdebebasu je izazvao salvu oduševljenja, svi prisutni su mu prišli da ga pozdrave i fotografišu se sa njim.

image