Sport

Milošević: Mislio sam da ćemo imati više problema, moramo da radimo sa osmehom

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da je zadovoljan kako je ekipa odigrala utakmicu protiv Tekstilca iz Odžaka
Milošević: Mislio sam da ćemo imati više problema, moramo da radimo sa osmehom© Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbaleri Partizana pobedili su Tekstilac iz Odžaka rezultatom 4:1, u meču 11. kola Superlige Srbije.

"S obzirom na rezultatsku, psihološku i generalnu situaciju u klubu, mislio sam da ćemo imati više problema. Momci su bili disciplinovani, ispoštovali su sve što smo prošli na treninzima. Zaslužili smo da vodimo u prvom poluvremenu, rekao sam im u svlačionici da neće biti problema ako nastavimo ovako. Mogu da budem zadovoljan, ovo je proces, druga pobeda u nizu. Imamo pauzu od dve nedelje. Ima dosta stvari u kojima ekipa može bolje, čestitke momcima", rekao je novi-stari trener crno-belih posle meča za "TV Arenasport".

Milošević je dodao da je jedanaesterac koji je imao Tekstilac posledica zaostavštine i da će igrači smanjiti individualne greške kada budu imali više samopouzdanja.

"Stvari koje se dešavaju i ponavljaju, nemoguće je da se sve ispravi. Dobro je što danas nismo platili veliku cenu, bilo je očekivano da se desi. Dolaze utakmice i protivnici koji će biti mnogo veći izazov, idemo korak po korak. Moramo da nastavimo ovako", izjavio je Milošević.

Trener Partizana je poručio da je pozitivna energija u ekipi preduslov da da dođe do poboljšanja igre.

"Sport je dovoljno stresan da bismo mi sami sebi pravili pritisak. Moramo da radimo sa osmehom. Atmosfera zavisi od nas i stručnog štaba i moramo da kreiramo pozitivan ambijent", dodao je Milošević.

Partizan je peti na tabeli SLS sa 17 bodova, u sledećem kolu gostovaće Novom Pazaru.

image