Junajted bliži ispadanju nego Ligi šampiona - ni Aston Vilu ne može da pobedi

Nova utakmica, nova propuštena prilika za osvajanje bodova. Mančester Junajted nije uspeo da upiše pobedu već peti put u sedmoj utakmici u Premijer ligi, pošto su ovog puta remizirali 0:0 protiv Aston Vile

Domaćin je u Birmingemu uspeo da ostane neporažen protiv "crvenih đavola", koji su još jednom razočarali svoje navijače.

Ekipa Erika ten Haga je na ovaj meč stigla posle serije slabih rezultata i činjenice da nisu pobedili na poslednja četiri meča, a sada su tome pridodali i peti.

Uprkos skupocenim pojačanjima i velikim očekivanjima, Junajted je i ovog puta delovao neubedljivo i nikako nije uspevao da "načne" tim Unaija Emerija.

Aston Vila, koja nastupa u Ligi šampiona biće zadovoljna bodom i ostankom na petom mestu na tabeli sa 14 bodova, dok je Junajted u velikim problemima - posle sedam kola imaju tek dve pobede i samo osam bodova uz mizernih pet postignutih golova.

Tako će "đavoli" na reprezentativnu pauzu otići na samo pet bodova udaljenosti od zone ispadanja, a najmanje šest udaljeni od mesta koja vode u Ligu šampiona naredne sezone. Da sve bude crnje, ovo bi mogao da bude poslednji Ten Hagov meč na klupi Mančester junajteda.