Sport

Spektakl u Beogradu: Na ATP turnir stižu i Čilić, Koboli, Argentinci...

Hrvatski teniser Marin Čilić, Italijan Flavio Koboli, Amerikanac Brendon Nakašima, Čeh Jirži Lehečka i Argentinci Fransisko Serundolo i Tomas Martin Ečeveri igraće na Beograd openu, saopštili su organizatori turnira u glavnom gradu Srbije
Spektakl u Beogradu: Na ATP turnir stižu i Čilić, Koboli, Argentinci...Getty © VCG / Contributor

Čilić (36) je trenutno 211. teniser sveta, a u karijeri je osvojio 21 ATP trofej, među kojima je i grend slem trofej na Ju-Es openu 2014. godine

Koboli je trenutno 30. igrač na ATP listi, dok je Lehečka 34. igrač sveta, Serundolo se nalazi na 31. mestu liste najboljih tenisera sveta, dok je njegov sunarodnik Ečeveri 37. igrač sveta. Nakašima je trenutno 35. igrač na ATP listi.

Organizatori su prethodnih dana potvrdili da će na Beograd openu igrati Australijanac Aleks De Minor, Švajcarac Sten Vavrinka, Amerikanci Tomi Pol i Frensis Tijafo i Italijan Lorenco Muzeti.

Turnir u glavnom gradu Srbije će biti održan 2. do 9. novembra u Beogradskoj areni i pojedincima će biti poslednja prilika za osvajanje bodova neophodnih u ATP trci za plasman na Završni masters u Torinu.

image