Sport

Obradović: Svesni smo kvaliteta Reala, ali smo svesni i naših

Trener košarkaša Partizana, Željko Obradović, izjavio je da su crno-beli svesni kvaliteta Reala i dodao da je ekipa odradila tri dobra treninga uoči gostovanja u Madridu
Obradović: Svesni smo kvaliteta Reala, ali smo svesni i našihGetty © Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball

Košarkaši Partizana gostovaće u četvrtak od 20.45 časova ekipi Reala u drugom kolu Evrolige.

"Spremali smo se da odigramo najbolju moguću utakmicu, svesni smo njihovih kvaliteta, ali i naših. Odradili smo tri dobra treninga kao pripremu za tu utakmicu i da probamo da igramo kao poslednji meč. U Vitoriji nam je nedostajalo koncentracije do kraja meča", rekao je Obradović na konferenciji za medije u Beogradu.

Košarkaši Reala će na meču protiv Partizana igrati bez suspendovanog Fakunda Kampaca.

"Kampaco je košarkaš koji izuzetno utiče na igru Reala. Oni imaju mnogo kvalitetnih igrača i svi košarkaši su sposobni da preuzmu njegovu ulogu. Real nema drugu ambiciju osim da bude prvak Evrope. Igrao on ili ne, nije velika razlika. Što se tiče Marija Hezonje, svi znamo njegove kvalitete. On je jedan od najboljih šutera u Evropi", dodao je Obradović.

Partizan je u prvom kolu Evrolige poražen od Baskonije 88:82, dok je Real izgubio od Bajerna u Minhenu rezultatom 97:89.

Košarkaš Partizana Ife Lundberg kaže da će ekipa učititi sve da pobedi madridski Real.

"Očekujemo dobru utakmicu između dve dobre takmičarske ekipe. Obe ekipe će maksimalno motivisane izaći na teren. Ovo je utakmica kao i svaka druga, uradićemo sve da pobedimo", rekao je Lundberg.

image