Skupština FK Partizan odložena za 21. oktobar - Rasim Ljajić dolazi na čelo kluba

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas je sednica Skupštine kluba, koja je trebalo da bude održana sutra, odložena za 21. oktobar

U saopštenju se navodi da je u četvrtak u prostorijama kluba održan sastanak između predsednika Partizana Milorada Vučelića i Rasima Ljajića, koji je kandidat za novog predsednika kluba.

"Tom prilikom dogovoreno je da se sednica Skupštine kluba odloži za 21. oktobar. Isključivi razlog za odlaganje sednice Skupštine jeste zahtev Rasima Ljajića za dodatnim vremenom u kome bi se obavile konsultacije sa potencijalnim kandidatima za buduće članove Privremenog organa, koji će u narednom periodu rukovoditi klubom", ističe se u saopštenju.

"Na sednici Skupštine 21. oktobra biće doneta odluka o razrešenju predsednika kluba i Upravnog odbora, razrešenju generalnog direktora, te izboru Privremenog organa koji će upravljati klubom nakon sednice Skupštine. Ljajić će biti kandidat za predsednika Privremenog organa Partizana. Na istoj sednici Skupštine biće razrešeni i svi delegati Skupštine, (Skupština će biti raspuštena), a Privremeni organ koji će potom voditi klub, organizovaće izbore za nove članove Skupštine kluba koji će u budućnosti izabrati predsednika i ostale organe kluba", dodaje se u saopštenju Partizana.

Fudbaleri Partizana se trenutno nalaze na petom mestu na tabeli Superlige Srbije sa 17 bodova iz devet utakmica, dok su u UEFA takmičenjima doživeli neuspehe u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Ligu Evrope i Ligu konferencije.