Sport

Nilikina i Nakić pred Bajern: Gladni smo prve pobede, želimo pune tribine

Košarkaš Partizana, Frenk Nilikina, kaže da crno-beli moraju dobro da se pripreme za meč trećeg kola Evrolige protiv Bajerna
Nilikina i Nakić pred Bajern: Gladni smo prve pobede, želimo pune tribineGetty © Borja B. Hojas

Crno-beli su u prva dva kola Evrolige poraženi od Baskonije i Reala, a posle gostovanja red je na prvi meč na domaćem terenu.

"Velika utakmica za nas, konačno igramo kod kuće. Očekujemo tešku utakmicu protiv teškog protivnika koji dolazi da pobedi. Moramo dobro da se pripremimo i pokušamo da dobijemo", rekao je Nilikina na konferenciji za medije.

Utakmica između Partizana i Bajerna biće odigrana u utorak od 20.45 časova u "Beogradskoj areni".

"Znamo koliko nam prednosti donosi domaći teren, sa navijačima iza nas. Sada ćemo imati nekoliko utakmica, što je izuzetno važno. Uzbuđeni smo što smo ovde kod kuće. Biće zabavno", naveo je košarkaš Partizana.

Njegov saigrač, Mario Nakić, priznaje da crno-beli jedva čekaju da izađu na teren na meču protiv Bajerna.

"Nadamo se da će biti puna Arena, da ćemo osetiti tu njihovu energiju, atmosferu i stvarno nas to raduje. Maksimalno smo motivisani zbog toga. Prva utakmica kod kuće u Evroligi, Bajern je dobio Real, neće biti lako. Mi smo gladni te prve pobede i stvarno se nadamo da ćemo izaći i ispoštovati sve što smo radili na treningu i idemo na pobedu", rekao je Nakić.

On je istakao da će igrači Partizana dati sve od sebe da zabeleže pobedu.

"Imali smo dva teška gostovanja na početku, konačno smo kod kuće i to je ono što nam je potrebno. Ta energija od strane navijača, sigurno ćemo dati sve od sebe za prvu pobedu u Evroligi", zaključio je Nakić.

image