Zvezda vratila Petruševa - što bi i Ražnatović rekao: "Napokon"

Srpski košarkaš Filip Petrušev, vratio se u redove Crvene zvezde na pozajmicu iz Olimpijakosa, saopštio je tim sa Malog Kalemegdana

Saga koja traje još od početka leta, sada je napokon dobila svoj epilog.

Filip Petrušev se vratio u Crvenu zvezdu, na oduševljenje navijača i svih ljudi u klubu.

Nakon povrede Džoela Bolomboja u utakmici protiv Budućnosti, bilo je jasno da će srpski crveno-beli krenuti u još intenzivniju potragu za igračem na visokoj poziciji.

Prvi čovek Crvene zvezde Željko Drčelić izjavio je da će srpski klub propisno reagovati na tržištu, a dva dana kasnije je stiglo obavešetenje o dolasku Petruševa.

Filip Petrušev je bio želja trenera Sferopulosa i pred početak sezone, ali ga iz Olimpijakosa nisu puštali.

Situacija se očigledno promenila, ali je Olimpijakos zadržao otvorene "karte" sa srpskim centrom.

Petrušev se u Zvezdu vraća na pozajmicu do kraja sezone.

On je iz Crvene zvezde prošle godine otišao put NBA lige, ali se nakon par neuspešnih epizoda, vratio u Evropu, kada je potpisao za Olimpijakos.

"Nekadašnji igrač koledža Gonzaga za koji je igrao od 2018-2020, može da igra na poziciji centra i krilnog centra. Bio je najkorisniji igrač ABA lige, najbolji strelac i najbolji mladi igrač regionalne lige (kao igrač Mege), takođe je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije, a sa A timom naše zemlje osvajao je medalje na SP 2023. i Olimpijskim igrama u Parizu ove godine", stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Pozajmicu i povratak Petruševa u Zvezdu, najavio je na svoj način i agent košarkaša Miodrag Ražnatović.