Sport

Lalatović pred meč sa OFK-om: Vežu me lepe uspomene, očekujem težak meč

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da očekuje težak meč protiv OFK Beograda u 13. kolu Superlige Srbije
Lalatović pred meč sa OFK-om: Vežu me lepe uspomene, očekujem težak meč© ATA Images

"Vežu me lepe uspomene za OFK Beograd i Karaburmu gde sam odrastao, ali moja najveća emocija je Vojvodina. Čeka nas sigurno jedan sjajan meč, pravi derbi, vidim nagoveštaje dolaska velikog broja navijača oba tima i to je prava uvertira za utakmicu koja je zaista posebna i na nju se dugo čekalo", rekao je Lalatović, prenosi zvanični sajt Vojvodine.

Srpski stručnjak je naveo da je OFK Beograd sjajna ekipa.

"Igraju odlično, nisu slučajno na trećem mestu tabele. Biće to izuzetno težak meč, ali ambicije Vojvodine su uvek iste na svakoj utakmici. Želimo pobedu i da počnemo da gradimo nepobedivost na našem terenu. U prethodne dve utakmice kod kuće, Vojvodina ima remi i poraz, želimo da to odmah prekinemo i okrenemo neku drugi priču", dodao je trener Vojvodine.

Lalatović je pozvao navijače Vojvodine da u velikom broju dođu na utakmicu sa OFK Beogradom.

"Pozivam navijače da dođu na utakmicu. Ovu, ali i svaku sledeću. Ne zbog mene, već igrača i naše Vojvodine. Želja mi je pun 'Karađorđe' na svakoj utakmici Vojvodine i istinski verujem da ćemo do dočekati. Momci dobro rade i treniraju, jesu naporni treninzi, ali samo tako možemo da vratimo Vojvodinu tamo gde joj je mesto, u vrh srpskog fudbala", poručio je Lalatović.

Utakmica između Vojvodine i OFK Beograda biće odigrana u subotu od 20 časova na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

image