Di Marcio: Ronaldo ima ponudu samo jednog kluba, ali ni njom nije zadovoljan

Poznati italijanski novinar Đanluka Di Marcio otkrio je da je Kristijano Ronaldo do sada dobio samo jednu ponudu i to iz Saudijske Arabije

Portugalski fudbaler se nadao da će dobiti ponudu barem nekog evropskog kluba jer se njemu još uvek igra ozbiljan fudbal na vrhunskom nivou i zbog toga ne želi da se penzioniše, ali takva ponuda nije stigla, barem ne još.

"Jedina ponuda koju je dobio bila je od Al-Nasra iz Saudijske Arabije. Već su tražili da ga potpišu na leto, a sada je na stolu ponuda od 200 miliona evra po sezoni za dvoipogodišnji ugovor. Kristijano je zaista želeo da ostane u Evropi, ali nije dobijao konkretne ponude evropskih klubova. Samo iz Njukasla, ali ideja je bila da tamo može da igra do juna, a zatim da pređe u Al Nasr.

Naravno, on nema važeći ugovor, pa ponude i dalje mogu da stižu, ali me zanima da li će se to desiti. Trenutno su mogući samo arapski timovi, na primer iz Dubaija. U Evropi on nema mogućnosti. Da, portugalski Sporting zaista želi da ga dobije, ali, naravno, ne može finansijski da se takmiči sa Al-Nasrom i drugim arapskim klubovima", rekao je Di Marcio.

Ronaldo se trenutno nalazi u Madridu gde trenira u Realovom kampu, a njegov dolazak na prvi trening izazvao je totalni haos.

I dok drugi mogu samo da maštaju o ponudi ugovora kojim bi zarađivali 200 miliona evra godišnje, Kristijano očigledno ima drugačije prioritete.