Jokić razbio NBA zvezdu, ali uzalud - Lebron pokazao moć i srušio Denver

Srpski centar se odlično snašao u meču protiv Lejkersa, ali njegovom timu to nije bilo dovoljno za trijumf

Nikola Jokić nastavlja da briljira i dominira u duelu sa Entonijem Dejvisom. MVP NBA lige je još jednom pružio odličnu partiju u duelu protiv Los Anđeles Lejkersa, ali to nije bilo dovoljno njegovom Denveru da stigne do trijumfa.

Lejkersi su savladali Nagetsa 126:108 i to nošeni sjajnim Lebronom Džejmsom, koji je ponovo preuzeo ulogu lidera.

Bio je ovo napadački odličan meč za Jokića. Bio je nadomak "tripl-dabl" učinka, pošto je meč završio sa 25 poena, 11 skokova i osam asistencija.

Uz to, uspeo je Jokić i u odbrani da zadrži Dejvisa, nekada jednog od najboljih centara sveta, na skroman učinak od 10 poena, četiri skoka i dve asistencije. Ali ni to nije pomoglo.

Jer Lebron Džejms je bio u svom elementu, ostvarivši učinak od 30 poena, devet skokova i četiri asistencije, čime je pomogao Lejkersima da savladaju Denver. U redovima tima iz Kalifornije, odličan je bio i Tomas Brajant sa 21 poenom i šest skokova.

Sa druge strane, Denveru nije pomoglo ni što je Džamal Marej dodao 23 poena, dok je Eron Gordon doprineo sa 17. Denver je tako upisao tek 11. poraz u sezoni i trenutno su trećeplasirani u Zapadnoj konferenciji, dok su Lejkersi stigli do 12. trijumfa i nalaze se na 12. mestu Zapada.