Zbog Mihe staje Svetsko prvenstvo - finale počinje minutom ćutanja za Sinišu

Arsen Venger je potvrdio odluku FIFA da legendarni srpski fudbaler dobije počast pred početak najveće utakmice u svetskom fudbalu

Važna vest stiže iz Katara. Visoki funkcioner i nekadašnji menadžer Arsenala Arsen Venger saopštio je da će pre finala Svetskog prvenstva biti odata počast Siniši Mihajloviću.

Zbog tragične smrti legendarnog Mihe, utakmica između Argentine i Francuske počeće minutom ćutanja.

Mihajlović je u petak preminuo u Rimu nakon dugogodišnje borbe sa leukemijom, a u prestonici Italije biće sahranjen u ponedeljak. Vest o odavanju počasti slavnom fudbaleru preneo je "Sports centar" televizije I-Es-Pi-En.

Siniša Mihajlović je u igračkoj karijeri nastupao na jednom Svetskom prvenstvu, u Francuskoj 1998. godine. Tada je i zabeležio pogodak za selekciju SR Jugoslavije, i to iz slobodnog udarca, za pobedu protiv Irana.

Osim toga, nastupao je za Jugoslaviju i na Evropskom prvenstvu 2000. godine, poslednjem na koje se naša reprezentacija plasirala. Bio je selektor reprezentacije Srbije, ali nije uspeo da "orlove" odvede na Mundijal u Brazil 2014. godine.

Finale Svetskog prvenstva u Kataru igra se u nedelju od 16.00 časova, a čitav svet imaće priliku da oda počastu slavnom Siniši Mihajloviću.