Sport

Ivanović: Vildoza da časti zbog Mundijala, čekam Kampaca

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović, rekao je da se čuo sa Argentincem Fakundom Kampacom i da očekuje da će ga imati narednih dana na raspolaganju. Takođe, crnogorski stručnjak izjavio je da je zadovoljan načinom na koji su crveno-beli savladali ekipu Mege
Ivanović: Vildoza da časti zbog Mundijala, čekam Kampaca© ABA liga/Dragana Stjepanović

Crvena zvezda je više nego ubedljivo savladala Megu sa 92:58, u meču 11. kola ABA lige.

"Odigrali smo dosta ozbiljnu utakmicu protiv ekipe koja ima dosta talenta. Odbranom koju smo povećavali iz minuta u minut, postigli smo ono što smo hteli”, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović posle pobede protiv.

Zvezda je trijumfom nad Megom potvrdila prvo mesto na tabeli regionalnog takmičenja.

Crnogorski stručnjak na klupi tima sa Malog Kalemegdana, prvi put je javno pričao o novom pojačanju, Fakundu Kampacu.

"Mi uvek tražimo neka rešenja u napadu u našem sistem u kojem možemo da imamo prednost. Ne bih da ulazim u detalje. Čuo sam se sa Fakundom Kampacom. Biće tu, očekujem ga tu ovih dana, nadam se brzo”, izjavio je Ivanović na konferenciji za medije.

Šef struke Crvene zvezde prokomentarisao je i činjenicu da je Argentina postala prvak sveta u fudbalu i raspoloženje Luke Vildoze.

"On je toliko temperamentan i živi za to. Pokušao je da odigra maksimalno, uz pobedu Argentine i nas, Luka će fino da spava, a pre toga da časti ove momke, Argentinci nisu škrti”, poručio je Ivanović.

image