Sport

Totenhem "oživeo" i izvukao bod protiv Brentforda

Fudbaleri Totenhema i Brentforda odigrali su nerešeno 2:2 u meču 17. kola Premijer lige
Totenhem "oživeo" i izvukao bod protiv BrentfordaGetty © Eddie Keogh

"Boksing dan" počeo je veoma zanimljivim londonskim okršajem između Brentforda i Totenhema.

Domaćin je veoma prijatno iznenadio u duelu protiv favorizovanog rivala, ali nije uspeo da zadrži prednost i osvoji sva tri boda.

"Pčele" su u 15. minutu stigle do prednosti, kada je Toni odlično probio i centrirao sa leve strane, Jensen je šutirao, a Forster odbranio, međutim, situaciju je odlično pratio Janelt i smesio loptu u mrežu.

U finišu prvog dela utakmice, veoma raspoloženi Toni pobegao je odbrani, zaobišao protivničkog golmana i postigao pogodak, ali je on poništen zbog prethodne ofsajd pozicije u kojoj se fudbaler domaćih našao.

Ipak, u devetom minutu u drugom delu meča, Toni je uspeo da postigne regularan gol i donese svojim navijačima veliko zadovoljstvo.

Dajer je prethodno loše intervenisao i izbio loptu u kornern, nakon kojeg engleski fudbaler dobro reaguje na odbijenu loptu i postiže pogodak za prednost Brentforda od 2:0.

Sve je išlo kako treba za tim iz zapadnog Londona, ali je Totenhem u preostalom vremenu uspeo da se potpuno vrati u meč.

Igrao se 65. minut kada je Lengle odlično centrirao sa leve strane, pronašao Kejna u šesnaestercu rivala, a kapiten Engleske je glavom matirao golmana Brentforda i smanjio na 2:1.

Samo šest minuta kasnije, potpuni povratak gostiju, kada se uz malo sreće, lopta odbila do Hojberga, a ovaj veoma preciznim udarcem postiže pogodak za izjednačenje.

U preostalih 20-ak minuta meča, obe ekipe mogle su da postignu gol i odnesu sva tri boda, ali se uprkos tim prilikama, rezultat nije menjao.

Standings provided by Sofascore
image