"Bratstvo" Đokovića i Kirjosa nastavlja se i u Americi

Srbin i Australijanac su u sjajnim odnosima i mogli bi da udruže snage na jednom od turnira u Americi

Nik Kirjos objavio je na društvenim mrežama da bi mogao da igra u dublu sa Novakom Đokovićem na mastersu u Indijan Velsu.

Kirjos je ponovo zagolicao maštu teniskih fanova objavom da će, u slučaju da vlasti dozvole Đokoviću ulazak na teritoriju Sjedinjenih Američkih Država, njih dvojica biti saigrači.

"Ako Novaku dozvole dolazak u Ameriku, igraćemo u dublu u Indijan Velsu. Da li ste spremni?", napisao je Nik na Instagramu.

Njih dvojica bi mogli da se sastanu i na Srbija openu, koji će samo ove sezone biti igran u Banjaluci, što bi bio revanš vimbldonskog finala koje je pripalo Novaku.

Australijski teniser, koji je jedan od najboljih prijatelja Đokovića na ATP turu i njegov najglasniji branilac tokom januarske drame u Melburnu, nedavno je izjavio da će cela zemlja imati benefita zbog Novakovog povratka.

Najboljem srpskom sportisti ukinuta je zabrana ulaska u zemlju koju je dobio deportacijom u januaru, nakon nekoliko dana provedenih u pritvoru, pošto mu je kao nevakcinisanom strancu poništena viza.

Kirjos je i tada krenuo da brani kolegu sa kojim je do tog trenutka bio u veoma lošim odnosima, ali će se njih dvojica ponovo susresti na Australijan openu.

Svetski "broj 5" stigao je tokom dana u Australiju i prvo ga očekuje učešće na turniru u Adelajdu.