Kampaco najverovatnije propušta i meč sa Barselonom

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco, najverovatnije bi trebalo da propusti meč Evrolige u kojem se Crvena zvezda sastaje sa Barselonom, pošto još uvek nije registrovan za elitno evropsko takmičenje

Sa velikim nestrpljenjem su navijači Crvene zvezde dočekali dolazak argentinskog plejmejkera Fakunda Kampaca.

Dugo se čekalo da nekadašnji član Reala, Denvera i Dalasa, obuče crveno-beli dres i pokaže svoju "magiju" u srpskom timu.

To se napokon desilo u meču Zvezde i Borca u ABA ligi, ali će Kampaco izgleda još čekati na debitantski nastup u Evroligi.

Naime, Crvena zvezda je imala rok do srede do 18.00 časova da preda papire za registraciju argentinskog plejmejkera.

Nije potvrđeno da li je ona to i uradila, ali prema pisanju domaćih medija, Zvezda ipak nije uspela da reši prethodne probleme sa Evroligom, koja joj je 1. decembra uvela zabranu registrovanja igrača i trenera.

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović, izjavio je u ponedeljak da je srpski klub izmirio sva dugovanja koja je imao prema nekadašnjim igračima i da će se rešenje problema sa Evroliginom zabranom, vrlo brzo pronaći.

Srpski tim se u petak od 19.00 časova sastaje sa Barselonom, u meču 16. kola Evrolige.

Crvena zvezda saopštila je još u četvrtak prošle nedelje, da su karte za taj meč, koji će se igrati u dvorani "Aleksandar Nikolić", uveliko rasprodate.