Sport

Ivanović: Ovi momci mi kažu da će da pobede Barselonu

Trener Crvene zvezde je rekao da će njegovom timu biti daleko teže protiv španskog velikana zbog nemogućnosti Fakunda Kampaca da pomogne ekipi
Ivanović: Ovi momci mi kažu da će da pobede Barselonu© Tanjug/Strahinja Aćimović

Košarkaši Crvene zvezde u petak od 19.00 dočekuju Barseloni u novom velikom izazovu u Evroligi, a dan pre utakmice, očekivanja od tog susreta izneo je trener crveno-belih Duško Ivanović.

On je istakao da je Barselona ekipa koja poseduje neverovatan kvalitet, ali napominje i da su mu njegovi igrači rekli da će pobediti španskog protivnika.

Ivanović na zanimljiv način dočarava o kakvom se timu Barselone radi.

"To je jedna od najboljih ekipa, imaju izvanredan roster i ono što je interesantno za njih, iako Mirotić nije igrao veliki broj utakmica zbog povrede, nije igrao ni Kjurik, ni Higins... Oni su ipak gore na vrhu. Sad zamislite koji je to kvalitet", jasno je objasnio Ivanović, a potom imao šta da doda.

"Ali ovi momci mi kažu ovo ćemo da dobijemo, pa ćemo da se borimo, da vidimo...", rekao je Ivanović i istakao da je Nemanja Nedović spreman za meč, dok Fakundo Kampaco i dalje ne može da pomogne jer nije registrovan.

"Mi smo se nadali da bi on eventualno mogao da igra, međutim isto smo bili spremni da neće da igra. Tako da, sa njim bi nam bilo lakše, bez njega će nam biti puno, puno teže. Ali borićemo se", rekao je trener Crvene zvezde i istakao kakve želje ima od 2023. godine.

"Ajde da dobijemo ovo sutra... Ma zdravlje samo, to je navažnije, kad imamo zdravlje sve se može, sve drugo nije bitno", rekao je Duško Ivanović.

image