"Pčele" ne mare za veličinu protivnika, Brentford savladao i Liverpul

Fudbaleri Brentforda savladali su na svom stadionu ekipu Liverpula sa 2:1 u meču 19. kola Premijer lige

Nastavljaju da igraju fantastičnu sezonu fudbaleri Brentforda, koji očigledno ne mare za veličinu i jačinu protivnika.

Retko ko je verovao da u tri vezana kola, u kojima se sastaju sa redom: Mančester sitijem, Totenhemom i Liverpulom, Brentford može da dođe do ijednog boda.

Realnost je ipak bila drugačija, a ona kaže da su "pčele" u pomenuta tri susreta neporažene, te da su upisali dve pobede i jedan remi.

Siti je nadigran sa 2:1, Totenhem je nekako uspeo da se vrati iz "mrtvih" i izvuče 2:2, da bi Brentfordov šlag na torti bila pobeda nad Liverpulom od 3:1.

Uprkos tome što su nastupali bez verovatno najboljeg pojedinca Ajvana Tonija, koji ima problema sa povredom, Brentford je uspeo da igra sjajan fudbal i upiše veliku pobedu.

Nakon prvih 45 minuta, Brentford je vodio sa 2:0, a još dva gola bila su im poništena (opravdano zbog ofsajda).

U 19. minutu domaćin je stigao do prednosti, kada je Konate nespretno reagovao u svom šesnaestercu i postigao autogol nakon kornera.

Igrao se 42. minut kada je Visa dobro reagovao u gužvi i matirao Alisona za veliku prednost.

Trener gostiju Klop pokušao je da trgne svoje izabranike i pokuša da izvuče maksimum iz ovog meča.

Nunjezov pogodak u 48. minutu je poništen zbog ofsajda, ali je samo dva minuta kasnije Okslejd Čemblejn glavom smestio loptu u gol domaćih, nakon odličnog centaršuta Arnolda.

Pokušavao je Liverpul da dođe do gola, čime bi stigao do izjednačenja, ali ne samo da to nije uspeo, već su "crveni" primili još jedan pogodak.

U 83. minutu, Mbeumo je bio snažniji od Konatea, koji nije odigrao utakmicu kojom bi zadovoljio svog trenera, a fudbaler Brentforda je nakon dobijenog duela, bez većih problema postavio konačnih 3:1 za Brentford.