Sport

Nedović: Pobeda za Miloša i Stefana Stojanovića

Košarkaš Crvene zvezde, Nemanja Nedović, posvetio je pobedu nad Valensijom dvojici srpskih dečaka, Stefanu i Milošu Stojanoviću, koji su ranjeni na Badnji dan u Gotovuši kod Štrpca
Nedović: Pobeda za Miloša i Stefana Stojanovića© Screenshot/Twitter

Crvena zvezda je pobedila u gostima Valensiju, nakon velike drame i maratonske završnice - 77:75.

"Posvetiću ovu pobedu dvojici momaka iz Srbije - Milošu i Stefanu Stojanoviću. Njih su loši ljudi upucali i to na Badnje veče. Želim ovu pobedu da posvetim njima. Čestitao bih božićne praznike mom narodu, takođe", rekao je Nedović, koji je uoči meča izašao na teren sa majicom sa imenima povređenih momaka.

On je meč završio sa 19 poena, a prokomentarisao je i jedino promašeno slobodno bacanje u finišu (8-7 sa penala).

"Kada pobedite u gostima, to je dokaz da smo dobar tim. Ovo je veliki trijumf za nas. Nisam imao pritisak u finišu, ne znam kako sam promašio slobodno bacanje, ali bolje je da promašim, a da pobedimo", zaključio je Nedović.

Trener crveno-belih, Duško Ivanović, zadovoljan je pobedom u teškoj utakmici.

"Utakmica je bila teška, znali smo da igramo protiv tima koji je ofanzivno talentovan, odličan u tranziciji i igrali smo celu utakmicu dobru odbranu. Imali smo problem poslednjih pet minuta u napadu, nismo imali ideju kako da kreiramo. Na kraju, poslednji šut, imali smo sreće, poredeći sa poslednjom utakmicom protiv Barselone", rekao je Ivanović.

image